Tratamentul constă în aplicații locale de unguente și supozitoare ce conțin: Acid hialuronic, Dermatol, Fenazonă, Lidocaină, Benzocaină, Tanin, Alaun, Balsam de Peru, Ihtiol, Extract plante (Castan si Crețisoară)
Mod de administrare:
Etapa I: Se utilizează unguentul hemostatic împreună cu supozitoarele hemostatice. Unguentul se aplică seara după toaletarea zonei prin spălare cu ceai de mușețel sau de scoarță de stejar, iar supozitoarele, dimineața de obicei după defecare și spălarea zonei, timp de 5 până la 10 zile, până la oprirea sângerării.
Etapa a II-a: Se continuă tratamentul cu unguentul și supozitoarele antihemoroidale, timp de 10 până la 20 zile, urmându-se același mod de aplicare de mai sus.
Cazurile de Farmacovigilență reprezintă orice reacții/evenimente adverse și neintenționate asociate cu utilizarea la om a medicamentelor:
- orice reacție adversă/eveniment advers specificat sau nu în prospect
- orice percepție subiectivă sau obiectivă la administrarea unui medicament
- orice suspiciune de transmitere a unui agent infecțios prin intermediul unui medicament
- orice supradoza (accidentală sau intențională), abuz sau utilizare greșită
- orice eroare de medicație, interacțiune medicamentoasă
Ce este o reacție adversă?
Orice răspuns dăunător și neintenționat care poate apărea în urma administrării unui medicament. Acest răspuns poate fi menționat sau nu în prospect.
Ce trebuie să faceți dacă suspectați o reacție adversă la un medicament?
Dacă manifestați orice reacție adversă specificată sau nu în prospect și care are legatură cu medicamentul, adresați-vă personalului de specialitate al Farmaciei Faltis.
De ce este importantă raportarea reacțiilor adverse?
Medicamentele pot provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Raportând reacțiile adverse puteți contribui la furnizarea de informații suplimentare privind siguranța acestor medicamente.